Vliegenramen

Insect weringen by block constructions is een specialist in insecten buiten houden met jaren aan vak kennis en ervaring . Voor elk probleem een oplossing. We zijn actief in heel vlaanderen.

Vliegenramen op maat

Vliegenramen & Deuren

Bij Block Constructions begrijpen we het belang van frisse lucht zonder de ongewenste aanwezigheid van insecten. Onze vliegenramen combineren een helder zicht met effectieve bescherming tegen alle soorten insecten. Gemaakt met een stevige constructie en fijnmazig gaas, onze ramen verzekeren u van ononderbroken uitzichten en ventilatie zonder de zorgen van ongewenste indringers. Kies voor Block Constructions en geniet van het beste van buiten, comfortabel beschermd binnen.

Vliegendeuren

Vliegenramen & Deuren

Bij Block Constructions staat functionaliteit hand in hand met esthetiek. Onze vliegendeuren zorgen voor een ongehinderde toegang tot uw ruimtes, terwijl ze tegelijkertijd dienen als een betrouwbare barrière tegen vliegende en kruipende ongewensten. Met een naadloos glijdend mechanisme en duurzaam gaasontwerp, bieden onze deuren de perfecte oplossing voor wie zowel comfort als bescherming wil. Met Block Constructions heeft u een elegante doorgang die de natuurlijke wereld buiten houdt, terwijl u ongestoord binnen blijft.

Wilt u een gratis offerte?

Stuur ons enkele foto’s en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

We antwoorden binnen 24 uur!

Meer fotos van onze werken kan je vinden op onze Facebook en Instagram.