Binnendeuren

Block Constructions biedt een divers assortiment binnendeuren: van glas, hout en steellook tot ruimtebesparende schuifdeuren. Kies voor kwaliteit en stijl bij ons.

Glas Binnendeuren

Binnendeuren

Bij Block Constructions staan we synoniem voor kwaliteit en stijl, vooral als het gaat om onze glazen binnendeuren. Deze deuren zijn niet alleen een statement van elegantie maar ook van duurzaamheid. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardig glas dat bestand is tegen dagelijkse slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Onze ontwerpen variëren van modern tot klassiek, zodat elke klant de perfecte pasvorm voor hun interieur kan vinden. Bovendien garandeert de finesse van onze afwerking dat elke deur naadloos integreert in elke ruimte, waarbij zowel functionaliteit als esthetiek worden gecombineerd.

Kies voor Block Constructions en investeer in glazen binnendeuren die een blijvende indruk achterlaten door hun superieure kwaliteit en onberispelijke stijl.

Hout Binnendeuren

Binnendeuren

Bij Block Constructions geloven we dat de kracht van natuurlijk hout een ongeëvenaarde schoonheid en kwaliteit toevoegt aan elke ruimte. Daarom zijn we trots op onze houten binnendeuren, die de perfecte combinatie zijn van traditioneel vakmanschap en moderne stijl.

Elke deur die we aanbieden is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd kwaliteitshout, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De natuurlijke nerf en warmte van het hout worden geaccentueerd door ons breed scala aan ontwerpen, van tijdloos klassiek tot strak modern.

Met de details en afwerking van Block Constructions’ houten binnendeuren verzekert u zich van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur die zowel karakter als klasse uitstraalt. Kies voor een erfgoed van kwaliteit en stijl met onze houten binnendeuren.

Steellook Binnendeuren

Binnendeuren

Bij Block Constructions herdefiniëren we stijl en elegantie met onze steellook binnendeuren. Deze deuren combineren de robuuste uitstraling van staal met de flexibiliteit en het gemak van moderne materialen, waardoor ze zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Onze steellook binnendeuren stralen een industriële charme uit, maar zijn verfijnd genoeg om in de meest chique interieurs te passen. Ze bieden een sterk statement in design zonder in te boeten aan functionaliteit. Dankzij onze precisie-ontwerpen en hoogwaardige afwerking zijn ze perfect voor zowel residentiële als commerciële ruimtes die een opvallende touch nodig hebben.

Met Block Constructions kiest u voor de avant-garde uitstraling van staal, maar met alle voordelen van hedendaagse technologie en design. Laat uw ruimtes spreken met onze steellook binnendeuren.

Schuif Binnendeuren

Binnendeuren

Bij Block Constructions combineren we ruimte-efficiëntie met stijlvol design in onze schuif binnendeuren. Ideaal voor woningen en commerciële ruimtes waar elke vierkante meter telt, deze deuren bieden een naadloze overgang tussen ruimtes zonder de noodzaak van traditionele deurzwaaibewegingen.

Onze schuif binnendeuren zijn niet alleen praktisch, maar ook een waar statement van modern design. Ze glijden soepel en stil, met een mechanisme ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Elk ontwerp kan worden aangepast om te passen bij de unieke esthetiek van uw ruimte, van minimalistisch tot luxueus.

Kies voor Block Constructions en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en flair met onze schuif binnendeuren.

Meer fotos van onze werken kan je vinden op onze Facebook en Instagram.