Ramen En Deuren

Van aluminium tot PVC en hout, onze ramen en deuren garanderen veiligheid, isolatie en een stijlvol ontwerp.

Aluminium Ramen en Deuren

Ramen en Deuren

Aluminium ramen en deuren combineren strakheid, elegantie en robuustheid. Ze worden geroemd om hun superieure isolatie-eigenschappen. Een bijkomend voordeel van aluminium ramen en deuren is het uitgebreide kleurenpalet waaruit u kunt kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan een vlak of een steellook profiel, er zijn diverse isolatieniveaus beschikbaar.

Hout Ramen en Deuren

Ramen en Deuren

Houten ramen en deuren brengen een warme en authentieke sfeer in uw woning. U kunt zelf de houtsoort en afwerking kiezen, of het nu afgelakt is of behandeld met een basisdrenking. Ze zijn makkelijk over te schilderen, bieden goede isolatie en zijn eenvoudig te repareren. Geen ander materiaal geeft uw huis zo’n natuurlijke touch.

PVC Ramen en Deuren

Ramen en Deuren

Wanneer u kiest voor PVC ramen en deuren, kiest u voor een oplossing die onderhoudsvriendelijk, duurzaam en zeer isolerend is. PVC ramen en deuren blinken vooral uit vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij PVC ramen en deuren heeft u een brede keuze uit kleuren, waaronder houtnerffolie, vlakke folie, matte folie of kleuren in de massa zoals wit of crème.

Meer fotos van onze werken kan je vinden op onze Facebook en Instagram.