Rolluiken & Screens

We hebben zowel manuele als elektrische rolluiken in ons assortiment.

Screens

Rolluiken & Screens

Bij Block Constructions, begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huis of bedrijf veilig te houden. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment rolluiken aan, zowel manuele als elektrische varianten. Nieuw in ons aanbod zijn de rolluiken op solar. Deze bieden niet alleen een verfijnde esthetiek aan uw pand toe, maar ook een extra beveiligingslaag en het gemak van zonne-energie.

Het installeren van rolluiken kan het risico op inbraken aanzienlijk verminderen. Deze rolluiken vormen een stevige barrière tegen ongewenste bezoekers en maken het voor hen moeilijk om toegang te krijgen. Of u nu kiest voor de traditionele handmatige rolluiken, het gemak van elektrische bediening of onze innovatieve rolluiken op solar, u kunt erop vertrouwen dat ze een waardevolle aanvulling zijn op uw beveiligingsmaatregelen.

Daarnaast bieden rolluiken ook andere voordelen zoals bescherming tegen zonlicht, isolatie tijdens koude maanden en geluidsreductie. Kies voor onze rolluiken en combineer veiligheid, comfort en stijl in één!

Voorzetrolluiken

Rolluiken & Screens

Het beschermen van uw woning tegen ongewenste indringers en het zorgen voor een comfortabel binnenklimaat hoeven geen afzonderlijke ondernemingen te zijn. Met onze voorzetrolluiken kunt u beide doelen bereiken.

Voorzetrolluiken zijn een slimme en stijlvolle oplossing om uw inbraakbeveiliging te verhogen. Ze vormen een stevige barrière tegen potentiële inbrekers, waardoor het hen moeilijker wordt om toegang te krijgen tot uw woning. Maar naast beveiliging bieden ze nog een ander belangrijk voordeel: isolatie.

Het isolerende vermogen van voorzetrolluiken zorgt ervoor dat uw woning in de winter warm blijft en in de zomer koel. Dit kan niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een aangenamer leefklimaat binnenshuis. Het is een investering die zowel uw veiligheid als uw comfort ten goede komt.

Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw woning te beveiligen en tegelijkertijd te isoleren, zijn onze voorzetrolluiken de perfecte keuze!

Meer fotos van onze werken kan je vinden op onze Facebook en Instagram.